dilluns, de desembre 21, 2009

Invisible friends...

De petit mai vaig tenir cap amic invisible, sempre els he tingut de carn i ossos, però com que m'agrada anar a contracorrent ara de gran si que en tinc...

A través del forum Artbox ens intercanviem dibuixos amb colegues d'ofici, i es igual de plaent rebre un dibuix com fer-n'he un per enviar-l'hi a algú.

Aquest any he tingut el plaer de rebre un dibuix del company Saeta on m'ha fet un encertat retrat que no manca de res, ni les boles de petanca ni els jerseis de llana del Totoro que ens va regalar ma germana l'any passat a tota la familia!! Desde aquí l'hi ho torno a agraïr, ja l'hi he fet saber que s'en va directe a la paret de casa!!!!!


La meva victima ha estat el company Xöul que avui al matí ja ha rebut el dibuix en qüestió, com que sempre guardo mostres de tot el què faig pel què pugui passar us el ensenyo. Feia temps que no tocava acuarel.les i em vaig divertir molt recurrint a algo que he descobert que em dèu apasionar temàticament ...noies amb regadora...supos que Freud en treuría molt suc d'un tema com aquest XDBones festes a tots!!!


5 comentaris:

Chanko ha dit...

Grandes dibus.

La acuarela es como para caerse de culo... Cada día me sorprende más tu arte.

kalonji ha dit...

magnifique j'aime beaucoup celle là :-) !!!

Sònia ha dit...

en el dibuixet de tu amb els teus pekes, son pigues de "totoro" lo ke dueu a la panxeta??

^^^^^
^^^

muak!

ricard efa ha dit...

Sip, Sònia, és més, la caputxa té orelles de Totoro!! I es més, els tenim de veritat aquest jerseis!!!
^__^

Merci JP!! ça faisait un bail que je touchais pas les watercolors!!

Gracias Chanko!!

Sergio Bleda ha dit...

¡Qué chulada! :D